Implica’t

Activa’t amb la Taula Social de l’Assemblea! 

Implica’t amb la Taula Social. Dóna una ullada als materials que anem generant

Per un 2022 ple de resistències constructives! Som-hi!

Activa’t amb la Taula Social! Aquest 2022 Fem Comunitats energètiques! Deixa de consumir passivament, passa’t a produir energia renovable i fes realitat la xarxa energètica independent! Més informació!

VINE AL II FÒRUM TAULA SOCIAL: 23 JULIOL A BARCELONA https://inscriu.me/ca/ii-forum-taula-social

Si encara no t’has apuntat a la Taula Social, fes-ho ARA! Suma’t a la Revolta pels Drets. Anima’t a promoure accions, difondre convocatòries, mobilitzar la teva assemblea! Escriu-nos: taulasocial@assemblea.cat

Participes de reivindicacions socials, climàtiques, culturals, pels drets humans …. ? Col·labora amb la Taula Social: https://forms.gle/oRongyPtSgSgo9dq7

#lluitemiguanyem, fem realitat la república catalana amb vides lliures i dignes per a tothom.

taulasocial@assemblea.cat

Com vam començar…. Fins juny 2021 ens hem organitzat en grups de treball temàtics per visibilitzar les vulneracions dels drets i l’impacte d’aquestes vulneracions per no tenir les eines i recursos d’un estat propi. La plenària de juliol vam trobar-nos per posar en comú la feina feta fins el moment i treure conclusions i idees d’acció.

Aquesta tardor, endeguem el cicle de xerrades i les accions de suport a mobilitzacions dels col·lectius que estan lluitant i fent front a les múltiples crisis. La setmana del 25 de novembre, Dia per l’Erradicació de les Violències Masclistes, donarem tot el suport a les mobilitzacions feministes!

La Revolta pels Drets