Qui som

La Taula Social de l’Assemblea és una eina d’incidència per a la independència, especialment necessària atesa la situació d’emergència, econòmica, social, climàtica i democràtica que vivim. 

La crisi sanitària ha aturat el món en bona part, ha col·lapsat els sistemes sanitaris i les economies mundials. A casa nostra, patim pèrdues de llocs de treball, destrucció d’empreses petites i mitjanes, gent sense ingressos o amb ingressos insuficients per sobreviure, jovent a l’atur i sense perspectives de trobar ocupació en condicions dignes al país, pèrdua i exili de talent en benefici d’altres societats, gent desnonada que es queda sense res, pobresa energètica creixent, etc. I la repressió política continua.

La crisi múltiple actual agreujada al llarg del 2021 i 2022 i següents, centrarà l’agenda política del país. La vulneració de drets individuals i col·lectius és una constant que evidencia la fallida del sistema i de l’estat de dret democràtic i social.

La Taula Social de l‘Assemblea és un espai per incidir en la necessitat d’independència per sortir-nos-en en condicions dignes per a tothom.

La Taula Social és l’espai col·lectiu des d’on crear ALTERNATIVES que ens permetin viure en llibertat.

Impulsem la Taula Social gent d’assemblees base de l’Assemblea amb interès en fer REPÚBLICA dia a dia. Volem tots drets per a tothom. La lluita nacional i la lluita social van de la mà. IMPLICA’T